top of page

AVUSTUsten Ja RAHOITUsten haku

Autamme julkisten yritystukien hakemisessa

Meitä kiinnostavat yrityksesi arvon kasvattaminen ja pitkän aikavälin liiketoiminnan vaikuttavuuden lisääminen.

Siksi autamme sinua saamaan tarvittavan yritystuen ja kerromme rehellisesti mahdollisuuksistasi saada erilaisia avustuksia.

Autamme asiakkaitamme saamaan avustusta muun muassa Business Finlandin, ELY-keskuksen, ministeriöiden ja EU:n rahoitusohjelmista. 

Haemme myös enkeli- tai vc- sijoittajia eri tilanteisiin sopivalla tavalla.

Kaikki palvelumme avustusten ja rahoitusten saamisessa ovat ns success-fee palveluperiaatteella. Jos emme saa hakemustasi läpi, emme veloita töistä mitään.

Mitä palveluun kuuluu?

Varmistamme aivan ensin että yrityksesi ja/tai kehittämishankkeesi on rahoituskelpoinen. 

Seuraavaksi käymme läpi mitä kehittämis- tai skaalautumistarpeita yritykselläsi on.

Tämän jälkeen etsimme yrityksellesi sopivimmat rahoitusmahdollisuudet ja käymme ne läpi yhdessä.

 

Samalla ja tarvittaesa suunnittelemme pidemmän rahoituspolun, jonka avulla vaiheistamme eri kehityshankkeiden rahoitukset

 

Sitten alkaa hakemusten valmistelu, kirjoittaminen ja lopulta niiden lähettäminen ja  tarvittaessa täydennysten tekeminen.

Rahoituksen saaminen edellyttää selkeän hyvin pohditun projektin kuvauksen ja varsinaisen  läpivientisuunnitelman.

Ja kun projektin on päättymässä opastamme  loppuraportin laadinnassa.

Lisää tietoa eri rahoitusinstrumenteista

 

Business Finland Innovaatioseteli

Business Finlandin Innovaatioseteli tarjoaa yrityksille 6000 € tukirahoituksen uuden tuote- tai palveluidean kehittämiseen, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia. Innovatioseteliä voi käyttää monenlaisiin kehitystoimiin, kuten prototyyppien kehittämiseen, markkinatutkimuksiin ja teknologian kehityssuunnitelmiin.

Business Finland Tempo

Business Finlandin Tempo-rahoitus tukee yrityksiä, jotka pyrkivät merkittävään kasvuun kansainvälisillä markkinoilla. Rahoitus kohdistetaan liikeidean testaamiseen ja konseptien pilotointiin. Tempo tukee innovatiivisuutta ja kansainvälistä kilpailukykyä. Avustus on enimmillään 50 000 €.

Miksi valita meidät kumppaniksi rahoitushakuun?

Asiantuntijuus

Olemme olleet mukana sadoissa rahoitushauissa ja keskimäärin 90 % kanssamme tehdyistä hakemuksista saa myönteisen rahoituspäätöksen. Tunnemme eri rahoitusten myöntäjien erilaiset ehdot ja käytännöt ja pidämme jatkuvasti silmällä rahoituskentän uusia tuulia.

Vaivattomuus

Me hoidamme rahoitushakemuksen ja rahoitettavan hankkeen suunnittelun niin, että ne vastaavat rahoituksen myöntäjän ehtoja. Näin hakemuksen kirjoittamiseen kulunut aika ei ole pois liiketoimintasi pyörittämisestä, vaan saat keskittyä rauhassa siihen, missä olet kaikista vahvimmillasi.

Empaattisuus

Meille on aidosti tärkeää kuulla asiakkaidemme kuulumiset. Jaamme ilot ja surut, olemme innoissamme asiakkaidemme tavoitteista, sekä elämme heidän onnistumisistaan. Teemme kaiken, kuten tekisimme itsellemme - huolella ja tunteella.

Riskittömyys

Hinnoittelumme perustuu puhtaasti onnistumiskomissioon, eli veloitamme komission vain, jos rahoitus myönnetään! Luotamme omaan osaamiseemme ja asiakkaidemme kehitysideoihin, joten olemme valmiita ottamaan riskejä, jottei yksikään idea jäisi ilman kaipaamiaan resursseja.

Miten rahoituksen hakuprosessi etenee?

1

Ilmainen asiantuntijan alkukartoitus

Rahoitushakupalvelumme ensimmäinen vaihe on maksuton rahoituskartoitus yhdessä asiantuntijamme kanssa.

 

Käymme läpi liiketoimintaasi ja mihin tarkoitukseen rahoitusta halutaan hakea. Kartoitamme tämän pohjalta sopivat rahoitusinstrumentit ja esittelemme saatavilla olevat vaihtoehdot. 

 

Tapaaminen ei vielä sido mihinkään, mutta mikäli haluat meidät kumppaniksi hakemaan rahoitusta, voidaan hakuprosessin kanssa edetä tarvittaessa nopeallakin aikataululla ensimmäisen tapaamisen jälkeen.

hakemus-
materiaalien valmistelu

Kun olemme sopineet yhteistyöstä rahoitushaussa ja sopivat rahoitusinstrumentit on valittu, aloitamme hakemuksen työstämisen.

 

Käymme kanssasi läpi rahoitettavan hankkeen aina ylätasolta yksityiskohtaisempiin projektin vaiheisiin asti. 

 

Laadimme hakemusmateriaalit ja hiomme hakemuksen ja projektisuunnitelman vastaamaan rahoituksen myöntäjän ehtoja. 

 

Pidämme sinut ajan tasalla hakemusprosessin etenemisestä ja pyydämme tarvittaessa tarvittavia lisätietoja hakemukseen.

2

hakemuksen lähetys ja rahoituspäätös

Kun hakemusmateriaalit ovat valmiit, lähetämme rahoitushakemuksen suoraan rahoituksen myöntävälle taholle ja jäämme odottamaan rahoituspäätöstä.

 

Hakemus voidaan hyväksyä sellaisenaan, tai siihen voidaan pyytää täydennystä rahoittajan toimesta - tällöin teemme materiaaleihin pyydetyt muutokset. 


Mikäli hakemus saa myöntävän rahoituspäätöksen, perustuu palkkio-osuutemme vain myönnetyn avustuksen määrään.

 

Emme laskuta mitään, jos rahoitushakemusta ei hyväksytä.

3

bottom of page