top of page

Yhteystiedot

Tässä ihmiset kasvuvirran takana. Kaikki into ja hyvä tekeminen lähtee heistä.

dsc07517squarebw.jpg

Rami Saarniaho

CEO, Partner
Lead Business Designer

etunimi.sukunimi (at) growflow.fi
050 541 8608

Ramin matka bisnekseen ja liiketoiminnan kehittäjänä sai alkunsa jo 90-luvun lopulla, ja vaiherikkaan uran varrelle onkin mahtunut kaikenlaista opettaja- ja konsulttihommista kansainväliseen bisnekseen. Työuraa löytyy monipuolisesti bisneksessä sekä omistajana, osakkaana että bisnesenkelinä. Ramin korvien ja käsien läpi on kulkenut tuhansia bisnesideoita ja satoja kätilöityjä startuppeja. 

Työssään Rami arvostaa ihmisläheisyyttä, luottamusta sekä toisten kunnioittamista ja tukemista. Lisäksi tämä ansioitunut moniosaaja auttaa asiakkaitamme löytämään uutta, keskittymään oleelliseen, yhdistelemään eri asioita luovasti ja haistelemaan liiketoiminnan mahdollisuuksia. 
 

dsc07623squarebw.jpg

NOORA HELISTEN

Senior Business Designer

etunimi.sukunimi (at) growflow.fi

Noora aloitti työt Growflowlla vuonna 2015 ja ollut mukana sadoissa eri business keisseissä. Erityisenä osaamisalueena ovat olleet aloittavien start-uppaajien sparraus ja valmennus, palvelumuotoilu, rahoitushaut sekä asiakasymmärrys. Nooran tehtävät ovat hieman vaihdelleet, mutta julkisten rahoitusten haku sekä asiakkaidemme asiakkaiden ymmärtäminen, ovat olleet työn keskiössä.

Noora innostuu ja kiinnostuu asiakkaiden bisnesideoista ja parhaimmillaan hän on läpikäynyt satoja ideoita kuukausittain! Tästä kiinnostuksesta syntyy halu ja motivaatio auttaa asiakasta eteenpäin ja mahdollistaa kehittämisprojektit erilaisilla kehittämistoimilla.

Juho Lehtinen.jpg

Juho Lehtinen

Business Designer

etunimi.sukunimi (at) growflow.fi

Juho on nuori taloudesta, teknologiasta, kansainvälisyydestä ja bisneksestä kiinnostunut tuleva kauppatieteilijä. Talousosaamista Juho on kerryttänyt sekä omalla harrastuneisuudellaan että lukioaikanaan erikoistuneella yhteiskunta- ja talouslinjalla. Pörssisäätiön virallinen koulutuskin on suoritettu. Kansainvälisyyttä on päästy kokeilemaan vaihto-opiskelijana Etelä-Saksassa - tarkoitus oli saada syvennystä kielitaitoon, mutta loppujen lopuksi käteen jäivät hyvät suhteet aasialaisiin yrittäjäveljeksiin ja läpileikkaus saksalaisesta olutvalikoimasta.

 

Asiakkaiden kanssa Juho pääsee hyödyntämään kokemusta ohjelmistoalalta sekä B2B-myyntiosaamista ja asiakaspalvelutaitoja. Bisneskiinnostus ja halu auttaa ihmisiä antavat loistavan pohjan kehittää kumppaneiden liiketoimintaa ja ohjata rahoitusviidakon läpi. Juhon tärkeimmät arvot ovat luottamus, arvostus ja avoimuus. Asiakaspalvelussa ja elämäntyylissä korostuvat täsmällisyys ja asiallisuus sekä halu ymmärtää kaikesta kaikki.
 

FullSizeRender.jpg

SAKU SERPOLA

COO, Partner
Senior Business Designer

etunimi.sukunimi (at) growflow.fi
050 423 5933

Takana yli 20 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin parissa, joista suurin osa B2B puolella finanssisektorilta. Yritykset on tulleet tutuiksi mikroyrityksistä suuryrityksiin ja myös kansainvälisen yhteistyön kulmalla. Asiakastyö yritysten parissa ja oma kokemus yrittäjyydestä auttaa ymmärtämään yrityksen päättäjien tapaa katsoa maailmaa Liiketoiminnan kehittäminen ja uusien ideoiden sparraus, niin yrityksen, kuin sen henkilöstön kautta sytyttää aina. 

 

Uteliaisuus, halu ymmärtää ja valmius katsella liiketoimintaa uusista kulmista ovat hallitsevia voimia omassa tekemisessä. Vahva usko muutoksen voimaan ja toiminnan kehittämiseen ohjaa omaa tekemistä. Yhteistyötä hyvällä fiiliksellä ja tosissaan lisäarvoa etsien, mutta ei ikinä turhan vakavalla naamalla. Yhteiset onnistumiset ja pitkäaikaiset kumppanuudet ruokkii kaikkia osapuolia. 

Eelis.jpg

EELIS LEHTINEN

Business Designer

etunimi.sukunimi (at) growflow.fi
 

Eelis (kuvausta muokataan parhaillaan)

 

bottom of page