Arvomme

Kumppanuus

Kerromme avoimesti kaikesta, mitä ja miten asiat teemme, sekä miten me ne näemme.
Jaamme riskit, tappiot ja voitot.

vilpittömyys

Meille on tärkeää kuunnella asiakkaidemme kuulumiset, ja haluamme aidosti tietää päivän fiiliksistä. Olemme innoissamme myös jokaisen unelmista ja tavoitteista.

Empaattisuus

Jaamme ilot ja surut. Elämme aina asiakkaan ilosta ja onnistumisista. Teemme kaiken aidosti kuten tekisimme itsellemme.

Yhteystiedot

Tässä ihmiset kasvuvirran takana. Kaikki into ja hyvä tekeminen lähtee heistä.

dsc07517squarebw.jpg

Rami
Saarniaho

CEO & Lead Designer

Ramin matka bisnekseen ja liiketoiminnan kehittäjänä sai alkunsa jo 90-luvun lopulla, ja vaiherikkaan uran varrelle onkin mahtunut opettaja- ja konsulttihommia, kansainvälistä bisnestä, valtakunnallisten tapahtumien organisointia, järjestötoimintaa, (viini)rypäleen poimintaa, rauhanpalkintoa ja sun muuta.

 

Työssään Rami arvostaa ihmisläheisyyttä, luottamusta sekä toisten kunnioittamista ja tukemista. Lisäksi tämä ansioitunut moniosaaja auttaa asiakkaitamme löytämään uutta, keskittymään oleelliseen, yhdistelemään eri asioita luovasti ja haistelemaan liiketoiminnan mahdollisuuksia. Rami innostuu silmät kiiluen joka ikisen kerran, kun asiakkaan kanssa käydään läpi hänen bisnesideoita ja -mahdollisuuksia!

 

Ammatissaan liiketalouteen erikoistunut Rami on opiskellut humanistisia tieteitä Turussa ja Helsingissä. Jatko-opintojakin on tehty (FL) ja innovaatioiden johtamiseen liittyviä opintoja suoritettu myös Stanfordissa Yhdysvalloissa. Työuraa löytyy monipuolisesti bisneksessä sekä omistajana, osakkaana että bisnesenkelinä. Ramin korvien ja käsien läpi on kulkenut tuhansia bisnesideoita ja satoja kätilöityjä startuppeja. Parhaimmillaan Rami on luonut yli 10 000 osallistujan yhteisen massainnovaatiotapahtuman ja osallistanut yli 200 000 opiskelijaa

Juho Lehtinen.jpg

Juho
Lehtinen

Sales Consultant

Juho on nuori taloudesta, teknologiasta, kansainvälisyydestä ja bisneksestä kiinnostunut tuleva kauppatieteilijä. Talousosaamista Juho on kerryttänyt sekä omalla harrastuneisuudellaan että lukioaikanaan erikoistuneella yhteiskunta- ja talouslinjalla. Pörssisäätiön virallinen koulutuskin on suoritettu. Teknologia, ohjelmointi ja startup-maailma ovat myös lähellä sydäntä. Kansainvälisyyttä on päästy kokeilemaan vaihto-opiskelijana Etelä-Saksassa - tarkoitus oli saada syvennystä kielitaitoon, mutta loppujen lopuksi käteen jäivät hyvät suhteet aasialaisiin yrittäjäveljeksiin ja läpileikkaus saksalaisesta olutvalikoimasta.

 

Asiakkaiden kanssa Juho pääsee hyödyntämään kokemusta ohjelmistoalalta sekä B2B-myyntiosaamista ja asiakaspalvelutaitoja. Bisneskiinnostus ja halu auttaa ihmisiä antavat loistavan pohjan kehittää kumppaneiden liiketoimintaa ja ohjata rahoitusviidakon läpi. Juhon tärkeimmät arvot ovat luottamus, arvostus ja avoimuus. Asiakaspalvelussa ja elämäntyylissä korostuvat täsmällisyys ja asiallisuus sekä halu ymmärtää kaikesta kaikki.

dsc07501squarebw.jpg

Mikko
Hölli

COO & Business Designer

Mikko aloitti työt Growflowlla yliopisto-opintojensa loppusuoralla yrityksen kolmantena vakituisena työntekijänä. Lähes kolmen vuoden matkan aikana Mikko on ollut kehittämässä yhtälailla sekä asiakkaiden että Growflown omaa toimintaa. Matkan varrella Mikon tehtävät ovat hieman vaihdelleet, mutta julkisten rahoitusten ymmärtäminen ja niiden yhdistäminen asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin ovat olleet työn keskiössä.

Mikko innostuu ja kiinnostuu asiakkaiden villeimmistäkin kehittämisideoista ja tästä kiinnostuksesta syntyy halu ja motivaatio auttaa asiakasta eteenpäin ja mahdollistaa kehittämisprojektit erilaisilla rahoituksilla.

annika-bw-e1622789154308.png

Annika
Saarinen

Business Designer

Äitiysvapaalla

Annika on nuoresta iästään huolimatta kerennyt toimimaan niin matkailu- ja ravintola-alalla kuin kaupallisella alalla. AMK-opintojen jälkeen muutama vuosi on myös vierähtänyt B2B:n parissa. Näistä alavalinnoista voikin päätellä, että asiakaspalvelu on lähellä Annikan sydäntä. Aiemmat monipuoliset työtehtävät eri aloilta ovat olleet pelkästään avuksi ja hyödyksi tässä työssä. Annikan mielestä on helppo samaistua asiakaskeisseihin, sekä asettua asiakkaan kenkiin ja näin luoda paras mahdollinen kehitysprojekti.

 

Liiketoiminnan kehittämisessä parasta on saada olla luova, ideoida ja luoda yhdessä asiakkaan kanssa paras mahdollinen kasvustrategia asiakkaalle. Koska kasvuun tarvitaan usein rahoitusta, kuuluvat myös yritystukien haut Annikan työnkuvaan. Jokaisella yrityksellä on omat tarpeensa ja unelmansa, jotka Annika kohtaa aina yksilöllisesti.

liisa-bw-aspect-ratio-300-300.png

LIISA
koskiahde

Business Designer

Liisa on aiemmalta koulutukseltaan estenomi, mutta päätyi opiskelemaan tradenomitutkintoa englanninkieliselle service business management -linjalle kaivattuaan hieman laajempaa perspektiiviä. Nyt viittä vaille valmistuneena työkokemusta on ehtinyt kertyä monenlaisista asiakaspalvelutehtävistä eri aloilta.

 

Kiinnostus kansainvälisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä kohtaan näkyvät hänen työskentelytavoissaan ja hänen pyrkimyksenään on aina luoda asiakkaalle mahdollisimman hyödyllinen kehitysprojekti. Liisa aloitti Growflowlla aluksi työharjoittelijana rahoitushakemusten parissa, jonka jälkeen vietti lukukauden vaihto-opiskelijana Portugalissa ennen palaamistaan osaksi Growflown tiimiä.

FullSizeRender.jpg

Saku
Serpola

Sales Consultant

Takana yli 20 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin parissa, joista suurin osa B2B puolella finanssisektorilta. Yritykset on tulleet tutuiksi mikroyrityksistä suuryrityksiin ja myös kansainvälisen yhteistyön kulmalla. Asiakastyö yritysten parissa ja oma kokemus yrittäjyydestä auttaa ymmärtämään yrityksen päättäjien tapaa katsoa maailmaa Liiketoiminnan kehittäminen ja uusien ideoiden sparraus, niin yrityksen, kuin sen henkilöstön kautta sytyttää aina. 

 

Uteliaisuus, halu ymmärtää ja valmius katsella liiketoimintaa uusista kulmista ovat hallitsevia voimia omassa tekemisessä. Vahva usko muutoksen voimaan ja toiminnan kehittämiseen ohjaa omaa tekemistä. Yhteistyötä hyvällä fiiliksellä ja tosissaan lisäarvoa etsien, mutta ei ikinä turhan vakavalla naamalla. Yhteiset onnistumiset ja pitkäaikaiset kumppanuudet ruokkii kaikkia osapuolia. 

55EB3B1B-97EA-4AD8-9392-C66CFEFA843A-0,25_0.25x.png

riina
streng

Business Designer

Riinalla on parhaillaan menossa viimeinen opiskeluvuosi englanninkielisellä tradenomilinjalla ja Riina on suorittamassa työharjoittelua Growflowilla. Opiskelujen ohessa hän on työskennellyt osa-aikaisesti myös kaupan alalla viiden vuoden ajan. Sieltä hän sai hyvää oppia asiakaslähtöiseen palveluun, joka sopii muutenkin hänen auttavaiseen ja järjestelmälliseen luonteeseensa. 

 

Riina on käynyt aikaisemmin turvallisuusalan koulutuksen. Viimeisenä vuotenaan hän oli vaihto-oppilaana Maltalla, jossa heräsi syvempi kiinnostus kansainvälisiin, kaupallisiin ja hallinnollisiin tehtäviin. Siitä innostuneena hän päätti hakea Laureaan. Riina valmistuu keväällä 2023 tutkintonimikkeellä Bachelor of Business Administration. Opintojen fokuksena on ollut digimarkkinointi ja henkilöstöhallinnolliset tehtävät.