top of page

Venture capital

Autamme sopivan rahoituksen löytämisessä

Me Growflowlla olemme erilaisten rahoitusinstrumenttien asiantuntijoita. Välillä asiakkaamme tarvitsevat yksilöllisesti räätälöityjä rahoitusratkaisuja, jolloin vaihtoehtoina ovat enkelisijoittajat tai jopa Venture Capital -rahoitus.

Mitä palveluun kuuluu?

Asiantuntijan apu koko prosessin läpi, aina pitch deckin suunnittelusta sijoitussopimuksen tekemiseen asti

Viikoittainen raportointi etenemisestä

Miksi Growflow?

Meillä on laaja kontaktiverkosto sijoittajiin ja sijoitustoimijoihin sekä Suomessa että Euroopassa. Me ymmärrämme, mikä saa enkelisijoittajat, VC-sijoittajat tai rahastot sijoittamaan juuri sinun yritykseesi ja tuotteeseesi. 

 

Asiakkaamme voivat olla vasta aloittavia yrityksiä (SEED -vaihe) tai jo seuraavia sijoituskierroksia järjestäviä toimijoita (varsinaiset ROUND -vaiheet). Suunnittelemme aina asiakkaille yksilöllisen tavan löytää sijoittajat, oli kyseessä sitten Pre-Seed, Seed- tai varsinainen Round -vaihe. 

 

Toimeksiannon alettua avustamme pitch deckin laadinnassa ja tarvittaessa preppaamme strategisessa suunnittelussa, kuten yrityksen vision ja tavoitteiden määrittelyssä tai go-to-market (markkinoillemenon) suunnittelussa. Kontaktoimme verkostostamme kiinnostuneet sijoitustahot, esittelemme sijoituskohteen heille ja neuvottelemme heidän ja tarvittaessa yhdessä asiakkaamme kanssa sijoituspolun etenemisestä aina Term Sheet:iin asti. Tarvittaessa suunnittelemme ja toteutamme rahoituskohteeseen liittyvän pitch-tapahtuman, johon kutsutaan sijoittajia paikan päälle tutustumaan sijoituskohteeseen. Lisäksi avustamme sovittaessa myös Due Diligence -prosessissa, mikäli siihen on tarvetta. 

 

Tyypillinen sijoitus-/rahoitusohjelma ja sopimuksemme on kestoltaan noin 4-6 kuukautta ja sisältää kulloinkin tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa sovitut toimenpiteet. Kun teet kanssamme toimeksiannon, tarjoamme aktiivisen tiimin, joka pitää huolen siitä, että tiedät aina missä mennään. Raportoimme prosessin etenemisestä viikottain.

bottom of page