top of page

toimeenpanon VARMISTAJA

Autamme luomaan strategiat, suunnittelemaan, muokkaamaan ja toteuttamaan projekteja sekä osallistumaan yksittäisten liiketoimintatehtävien toteutuksiin.

Me Growflow:lla olemme ammattilaisia itämisvaiheessa, alkavien, kesken olevien tai vain loppusilausta tarvitsevissa hankkeissa. Olemme kotonamme niin isojen ja haastavien projektien tai yksittäisten pienten kehittämistoimenpiteiden suunnittelussa ja läpiviennissä. Hyvä esimerkki voisi olla vaikka kokonaan uuden liiketoiminnan suunnittelu, strategiamääritys ja sen implementointi, kesken jäänyt asiakaspolun määrittely tai vain yksittäisen idean liiketoimintamahdollisuuden arviointi.

 

Erikoisuutemme on rohkeuden ja positiivisen asenteen tuominen mukaan kaikkeen tekemiseen. Mitä kompleksisempi keissi on kyseessä, sitä varmemmin innostumme yksinkertaisen ja nopeasti toimintaan vietävän ratkaisun löytämisestä.  

 

Toteutamme niin isot ja pienet toimenpiteet yhdessä asiakkaiden tai loppukäyttäjen kanssa tai myös itsenäisesti "avaimet käteen" idealla. 

Löydämme kaikesta tekemisestä juuri sinulle oikean liiketoiminnan "vipuvarren" jonka avulla olet askeleen kilpailijaasi edellä.

Mitä palveluun kuuluu?

Tunnistamme nopeasti mitä toimenpiteitä kannattaa ja pitää seuraavaksi tehdä ja/tai mitä on kesken ja missä järjestetyksessä toimenpiteet tulisi suorittaa.

 

Osaamme arvoida mitkä asiat ovat nopeasti ja tehokkaasti vietävissä maaliin, esimerkiksi suoraan asiakasrajapintaan.

Ryhdymme heti toimeen ja viemme asiat eteenpäin toimimalla projektin ohjaajina, ratkaisujen toteuttajina ja lopputulosten varmistajina

Avuksi tarjoamme osaajia erilaisilla kyvykkyyksillä tai kokonaisen tiimin.

Viikoittaiset toimenpiteet ja raportointi etenemisestä

Miksi Growflow?

Liiketoimintaosaamisemme on kehittynyt satojen eri toimialojen projekteissa ja lähes 20 vuoden kokemuksella. Tunnemme parhaat käytettävät ratkaisut ja ymmärräme liiketoiminnan suunnittelun, toimeenpanon, arvioinnit ja resurssoinnin. Ratkaisumallit ovat hiotuneet valtavasta määrästä monimuotoisia mahdollisuuksia, haasteita ja ongelmia, joita olemme ratkoneet asiakkaidemme hankkeissa.

Yrityksen johtavilla konsulteilla yli 20 vuoden kokemus sparraavasta otteesta niin myynnin, liiketoiminta- ja kansainvälisen kasvun strategian laadinnan, palveluiden viennin, sisäisen valmennuksen ja osaamisen kehittämisen osalta. 

Hyödynnämme kaikessa kokemusta ja "Best Practises" salkkuamme, jonka sisältö on syntynyt satojen start-up yritysten varhaisesta ohjauksesta ja sparraamisesta,  pörssiyhtiöille tehdyistä ratkaisuista ja valmennustoimenpiteistä ja pk-yrityksille tuotetuista liiketoiminta- ja palvelumuotoiluprojekteista ja rahoitushauista. 

Lisäksi kaikki toimenpiteet tehdään 100% luottamuksella ja positiivisella ja tsemppaavalla otteella.

bottom of page