top of page

kilpailuedun KASVATTAMINEN 

Konkreettisia toimenpiteitä  kasvun edistämiseksi, liiketoiminnan tehokkuuden sekä palveluiden ja tuotteiden myyntipotentiaalin kasvattamiseksi.

Me Growflowlla autamme asiakkaitamme koko liiketoiminnan kehityskaaren ajan, alkaen alkuperäisestä ideasta aina lopulliseen tuotteeseen tai palveluun saakka.

 

Toimenpiteissämme korostuvat innovatiivinen ja liiketoimintaa uudistava ajattelu, pitkä kokemus palvelumuotoilusta ja tuotteistamisesta sekä käytännön osaaminen ratkaisujen prototypoinnista ja markkinaan viennistä - ja kaiken tämän teemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.. 

Katsomme toimenpiteitä aina asiakkaan

sekä yrittäjän/yrityksen silmin!

 

Koko prosessin ajan pidämme mielessä asiakkaan liiketoiminnan kasvun ja skaalautumisen mahdollisuudet, 

Kaikkiin näihin toimenpiteisiin ja projekteihin on myös mahdollista käyttää Business Finlandin myöntämä Innovaatioseteli!

Mitä palveluun kuuluu?

Toimintamme perustuu ehdotomaan luottamuksellisuuteen. Allekirjoitamme asiakkaidemme kanssa NDA:n aivan aluksi. 

1 Teemme suunnitelman kasvun tai kehittämisen mahdollisuuksista ja keinoista! 

2 Ideoimme uusia ja kehitämme olemassa olevia tuote- ja palvelukonsepteja

3 Muotoitellemme ratkaisujen ansaintamallit ja suunnittelemme tuoteistukset

4 Tuomme asiakas- ja kuluttajaymmärryksen mukaan kaikkeen toimintaamme testaamalla kehitetyt prototyypit

5 Teemme markkinaanmenon suunnitelmat ja määrittelemme tarvittavat käytännön toimenpiteet.

 

6 Kaikki kehittymistoimet toteutamme realistisilla aikatauluilla,.

Hyödynnämme laajaa verkostoamme ja yli vuosikymmenen aikana kertyneitä ja kehitettyjä "Best Practises" malleja.

 

Lopuksi laadimme kehittämiseen tai investoiteihin liittyvistä rahoitustarpeista ehdotuksen ja löydämme oikean rahoitustahon.

Miksi valita meidät kumppaniksi JA
LIIKETOIMINNAN KEHITTÄJÄKSI?

Vuosien kokemus kehittämisestä

Me Growflowlla tarjoamme monipuolisia liiketoiminnan kehittämisen palveluita, jotka on aina räätälöity yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Olemme toteuttaneet yli kymmenen vuoden aikana tuhansia erilaisia kehitysprojekteja asiakkaillemme, joten meille on kertynyt laajasti kokemusta ja verkostoa eri toimialojen toiminnan kehittämisestä.

Innovaatiosetelin hyödyntäminen

Suurin osa toteuttamistamme kehitysprojekteista on rahoitettu Business Finlandin myöntämällä Innovaatiosetelillä. Innovaatioseteli on 6000 € arvoinen projekti, jolla voi ostaa  asiantuntijapalvelua uuden liikeidean kehittämiseen. Avustuksessa on 1500€ omavastuu. Seteli on mainio startti erityisesti pienille yrityksille edetä kehittämis- ja rahoituspolulla.

Koko paketti kerralla

Koska olemme erikoistuneet myös yritystukien hakemiseen, meiltä saat vaivattomasti koko paketin alkaen Innovaatioseteli -rahoituksen hausta ja kehitysprojektin toteuttamisesta aina projektin loppuraportointiin asti. Sinun ei tarvitse huolehtia byrokratiasta, vaan voit keskittyä uuden ideasi kehittämiseen meidän avustuksellamme!

Mitä kasvun edistäminen ja kilpailuedun varmistaminen voi sisältää?

Liiketoiminnan kehittäminen on hyvin laaja käsite ja voi pitää sisällään monenlaisia toimenpiteitä, kuten tutkimusta, ideointia, analyyseja, strategiointia, prototypointia, tuotteistusta, hinnoittelua, oman osaamisen kehittämistä tai vaikkapa kaikista oleellisinta myynti- ja markkinointitoiminnan tehostamista.

 

Koska kehitysprojektit räätälöidään aina yksilöllisesti tilanteen mukaan, niiden sisältö voi vaihdella suurestikin.

 

Tässä on kuitenkin muutamia tyypillisiä esimerkkejä siitä, mitä kehitysprojekti voi sisältää:

Ideointi

Ideointi on kenties yksi tärkeimmistä vaiheista liiketoiminnan kehittämisessä, sillä

jokainen uusi tuote tai palvelu on saanut alkunsa ideasta! Ideointi on hyvin luovaa tekemistä, joka vaatii rohkeutta ja kykyä ajatella innovatiivisesti. Ideointivaiheessa on hyväksi työskennellä yhdessä tiiminä ja heitellä rohkeasti ilmaan mitä tahansa mieleen tulevia ideoita, ennen kuin niitä lähdetään karsimaan ja hiomaan pidemmälle.

 

Usein ulkopuolisen asiantuntijan apu on hyödyllistä ideointivaiheessa, sillä ulkopuolelta katsottuna ideointiin ja parhaiden ideoiden työstämiseen voidaan saada paljon kaivattua tuoretta näkökulmaa.

Seuraavassa vaiheessa ideaa ryhdytään konkretisoimaan ja testailemaan!

Miten kehitysprojekti etenee?

1

toiminta-ympäristön määrittely

Projekti alkaa aina yhteisellä aloituspalaverilla, jossa käymme läpi kehityksen kohteena olevan liiketoiminnan, sinun tarpeesi ja toiveesi projektille sekä sovimme aikataulusta ja toteutustavoista.

 

Aloituspalaverin jälkeen saat projektisuunnitelman, johon on koottu palaverissa sopimamme asiat.

toimenpiteiden ja ratkaisujen toteutus

Kehitysprojektin kesto on yleensä viikoista kuukausiin, mutta voi vaihdella tapauskohtaisesti hyvinkin paljon.
 

Projektin aikana työskentelemme aloituspalaverissa sovitulla tavalla, joko enemmän itsenäisesti tai esimerkiksi yhteisiä viikoittaisia työpajoja pitäen.

 

Pidämme sinut ajan tasalla projektin etenemisestä säännöllisesti.

2

tulosten läpikäynti ja kehittäminen

Viimeisenä vuorossa on kehitysprojektin lopputuloksena syntyneiden valmiiden materiaalien esittely ja tarvittaessa viimeisten viilausten tekeminen.

 

Jos kyseessä on Innovaatiosetelillä rahoitettu kehitysprojekti, palveluun sisältyy myös toteuttamamme projektin loppuraportin kirjoittaminen rahoituksen myöntäjälle.

3

bottom of page