top of page

Kehitysprojektit

Autamme liiketoimintasi kehittämisessä

Toteutamme erilaisia kehitysprojekteja laidasta laitaan ja autamme kehittämään liiketoimintaasi vastaamaan kasvavan kilpailun ja asiakaskunnan muuttuviin vaatimuksiin. 

 

Olemme erikoistuneet erityisesti uusien liikeideoiden kehittämiseen liittyviin projekteihin, jotka sisältävät usein esimerkiksi ideointia, konseptointia, asiakaspolun luomista ja paljon muuta. Näihin projekteihin on myös mahdollista käyttää Business Finlandin myöntämä Innovaatioseteli!

Mitä palveluun kuuluu?

Aloituspalaveri ja kehitysprojektin suunnittelu

Projektityöskentely sovituilla työskentelymenetelmillä

Valmiiden materiaalien toimitus asiakkaalle

Miksi valita meidät kumppaniksi kehitysprojektiin?

Vuosien kokemus kehittämisestä

Me Growflowlla tarjoamme monipuolisia liiketoiminnan kehittämisen palveluita, jotka on aina räätälöity yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Olemme toteuttaneet vuosien varrella satoja erilaisia kehitysprojekteja asiakkaillemme, joten meille on kertynyt laajasti kokemusta eri toimialojen toiminnan kehittämisestä.

Innovaatiosetelin hyödyntäminen

Suurin osa toteuttamistamme kehitysprojekteista on rahoitettu Business Finlandin myöntämällä Innovaatiosetelillä. Lyhyesti Innovaatioseteli on 6000 € arvoinen avustus, jolla voit ostaa  asiantuntijapalvelua uuden liikeidean kehittämiseen. Avustuksessa ei ole omavastuuta, joten se on mainio työkalu myös pienille yrityksille.

Koko paketti kerralla

Koska olemme erikoistuneet myös yritystukien hakemiseen, meiltä saat vaivattomasti koko paketin alkaen Innovaatioseteli -rahoituksen hausta ja kehitysprojektin toteuttamisesta aina projektin loppuraportointiin asti. Sinun ei tarvitse huolehtia byrokratiasta, vaan voit keskittyä uuden ideasi kehittämiseen meidän avustuksellamme!

Mitä kehitysprojekti voi sisältää?

Liiketoiminnan kehittäminen on hyvin laaja käsite ja voi pitää sisällään monenlaisia toimenpiteitä, kuten tutkimusta, ideointia, analyyseja tai vaikkapa myynti- ja markkinointistrategian kehittämistä. Koska kehitysprojektit räätälöidään aina yksilöllisesti tilanteen mukaan, niiden sisältö voi vaihdella suurestikin.

 

Tässä on kuitenkin muutamia tyypillisiä esimerkkejä siitä, mitä kehitysprojekti voi sisältää:

Ideointi

Ideointi on kenties yksi tärkeimmistä vaiheista liiketoiminnan kehittämisessä, sillä

jokainen uusi tuote tai palvelu on saanut alkunsa ideasta! Ideointi on hyvin luovaa tekemistä, joka vaatii rohkeutta ja kykyä ajatella innovatiivisesti. Ideointivaiheessa on hyväksi työskennellä yhdessä tiiminä ja heitellä rohkeasti ilmaan mitä tahansa mieleen tulevia ideoita, ennen kuin niitä lähdetään karsimaan ja hiomaan pidemmälle.

 

Usein ulkopuolisen asiantuntijan apu on hyödyllistä ideointivaiheessa, sillä ulkopuolelta katsottuna ideointiin ja parhaiden ideoiden työstämiseen voidaan saada paljon kaivattua tuoretta näkökulmaa.

Miten kehitysprojekti etenee?

1

kehitysprojektin aloituspalaveri

Projekti alkaa aina yhteisellä aloituspalaverilla, jossa käymme läpi kehityksen kohteena olevan liiketoiminnan, sinun tarpeesi ja toiveesi projektille sekä sovimme aikataulusta ja toteutustavoista.

 

Aloituspalaverin jälkeen saat projektisuunnitelman, johon on koottu palaverissa sopimamme asiat.

projektin
työstäminen

Kehitysprojektin kesto on yleensä noin kuusi viikkoa, mutta voi vaihdella tapauskohtaisesti. Projektin aikana työskentelemme aloituspalaverissa sovitulla tavalla, joko enemmän itsenäisesti tai esimerkiksi yhteisiä viikoittaisia työpajoja pitäen.

 

Pidämme sinut ajan tasalla projektin etenemisestä säännöllisesti.

2

materiaalien esittely

Viimeisenä vuorossa on kehitysprojektin lopputuloksena syntyneiden valmiiden materiaalien esittely ja tarvittaessa viimeisten viilausten tekeminen.

 

Jos kyseessä on Innovaatiosetelillä rahoitettu kehitysprojekti, palveluun sisältyy myös toteuttamamme projektin loppuraportin kirjoittaminen rahoituksen myöntäjälle.

3

bottom of page