top of page
Etsi

Innovaatioseteli - mikä se on ja mitä siitä voi hyötyä?

Päivitetty: 30. elok. 2022

Innovaatioseteli - miten sitä kannattaa hyödyntää?

Joskus yritykselle voi tulla aikoja, kun ideat ovat vähissä mutta liiketoimintaa pitäisi silti kehittää. Maailma muuttuu koko ajan ja siksi myös liiketoiminnan tulisi kehittyä ja muuttua sen mukana. Jokainen yrittäjä ja työntekijä on oman alansa asiantuntija, mutta joskus ideointiin ja innovointiin tarvitaan ulkopuolista asiantuntijuutta. Ulkopuolinen asiantuntijuus voi myös olla jonkin tietyn osa-alueen apua, jota yrityksellä ei ole omasta takaa.


Ulkopuolisen asiantuntijan avulla voi usein oivaltaa uusia näkökulmia liiketoimintaansa. Usein yrityksen omat työntekijät ovat niin uppoutuneita omaan asiantuntijuuteensa ja aiheeseensa, että on vaikea nähdä liiketoimintaa ulkopuolisin silmin. Ideointia, konseptointia, tuotteistusta ja sparrausta on onneksi tarjolla ulkopuolelta, jos yrityksen sisältä näitä ominaisuuksia ei ole saatavilla. Tähän tarkoitukseen onkin luotu oma rahoitusinstrumentti nimeltään Innovaatioseteli. Innovaatiosetelin avulla on siis mahdollista hankkia uutta osaamista ja tietoa yritykselle.Innovaatioseteli - mikä se on ja miten sen voi saada?

Innovaatioseteli on Business Finlandin rahoitusinstrumentti, jolla voit ostaa yrityksellesi uutta tietoa ja osaamista ulkopuolisen asiantuntijapalvelun muodossa. Se on tarkoitettu yrityksille, joilla on kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palvelu, jonka kehittämiseksi kaivataan asiantuntijan apua. Setelin arvo on 5000 € (+ alv) josta yrityksen omarahoitusosuus on 1000 €. Business Finland on suomalainen julkinen toimija, joka tukee suomalaisia yrityksiä skaalautumaan kansainvälisille markkinoille. Tämän lisäksi Business Finland tukee suomalaisia yrityksiä innovoimaan ja kehittymään innovaatiorahoitusten avulla.


Me Growflowlla autamme yritystä Innovaatiosetelihaun jokaisessa vaiheessa. Yrityksen ei tarvitse entuudestaan osata tai tietää mitään koko hakuprosessista, koska me olemme sitä varten auttamassa. Tiimissämme on valtava määrä tietoa ja taitoa erilaisten rahoitusten hakuprosesseista. Tämän lisäksi taitoa löytyy liiketoiminnan kehittämisen monelta eri osa-alueelta, joten autamme ja tuemme yrityksiä kovaan kasvuun ja skaalautumiseen. Esimerkkejä minkä tyyppisiin hankkeisiin ja projekteihin olemme hakeneet Innovaatioseteliä asiakasyritykselle on; liiketoiminnan sparrausta ja ideointia, sovellussuunnittelua ja -kehittämistä, palvelun tai tuotteen tuotteistamista sekä paljon muuta. Autamme mielellämme myös teidän yritystä, jos koette tarvitsevanne muutosta ja kehittämistä.
235 katselukertaa

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page