Artboard 1_edited.jpg

Liiketoiminnan kehittäminen

Tiedätkö miten liiketoimintasi tulee muuttumaan viidessä vuodessa? Autamme sinua muokkaamaan liiketoimintaasi kehittyvän kilpailun ja asiakaskunnan vaatimuksiin. Etsimme uusia asiakkaita ja tuemme myynnin sekä markkinoinnin kehityksessä. Autamme sinua uuden idean konseptoinnissa, tuotteistuksessa ja testauksessa. Meidän kanssamme pystyt uudistumaan ja kasvamaan.

Projekteja

s-ryhma-musta.png

Kattavaa asiakasymmärryksen kartuttamista

SOK matkailu- ja ravitsemuspuoli tarvitsi koko kaupungin kattavaa asiakasymmärrystä ravintolakäyttäytymisestä parantaakseen palveluitaan. Ymmärrystä kerättiin kyselyn avulla kaupungista ja vertailukohdiksi valituista kaupungeista. tutkimusta syvennettiin haastatteluin. 


Ymmärryksen avulla SOK kehitti kaupungin ravintolavalikoimaa ja palveluita vastaamaan paremmin asiakaskunnan muuttuneita tarpeita ja toiveita. Olemme toteuttaneet muita vastaavia projekteja eri paikkakunnilla SOK:n matkailu- ja ravitsemusalan kehittämisen tueksi.

—————–

"Growflow Oy on luotettava, nopea ja joustava toteuttaja.
Growflow Oy osaava ja monialainen tiimi, tuotti meille usealla paikkakunnalla laadullisen käsityksen asiakkaidemme tarpeista. Saimme uusia näkökulmia palveluidemme kehittämiseksi ja konkreettisia ratkaisuehdotuksia. 
Suosittelen! "

Atte Vannasmaa

Kehitysjohtaja, S-ryhmän matkailu- ja ravitsemusalan ketjuohjaus

logoalexnurmi-e1619510408487.png

Lasten ruokakasvatusta tukevan palvelun konseptointi

Alex Nurmi on isänä oppinut, ettei ammattikokkikaan selviä ihan kaikista ruokailuista lapsien kanssa taistelutta. Oma kokemus herätti halun auttaa muita perheitä ruokakasvatuksen kanssa. Nurmi kaipasi lisäkäsiä ideoimaan ja hahmottelemaan palvelua, joka toimisi vanhempien tukena ja koko perheen innostajana monipuolisemman ruuan perään.

 

Projektiin lähdettiin workshoppaamalla yhdessä ideoita ja hahmottelemalla erilaisia tilanteita, joissa perheillä voi olla haasteita ravitsemuksen kanssa. Hahmottelimme palvelun rakenteen ja minkälaisista sisällöistä voisi olla hyötyä mahdollisimman erilaisissa tilanteissa. Projektin aikana luotiin hyvinvointipalvelun konsepti ja suunnitelma palvelun aloittamiseksi. Yhdessä luotu hahmotelma ja sisällöt koottiin prototyyppiin, jolla toteutusta päästään testaamaan ja viemään palvelua eteenpäin. 

 

—————–

 

“Growflown tiimi auttoivat ideoimaan ja konseptoimaan uuden lasten hyvinvointia edistävän palvelun. Yhteiset workshopit olivat erittäin inspiroivia! Tiimin luoma kasvusuunnitelma auttaa keskittymään oikeisiin asioihin ja viemään liiketoimintaa kansainväliseen suuntaan. 

Suosittelen heitä lämpimästi.”

Alex Nurmi 

Food stylist & food designer, Food 4U Oy

Rahoitusta ja ideoita uuteen kasvuun

nu_logo_rgb_135px_edited_edited_edited.j

Nordic Urban on suomalainen veteen ja veden äärelle toteutettaviin rakennuksiin erikoistunut kiinteistökehitysyhtiö, jonka tavoitteena on kehittää ja rakentaa hyvinvoinnin ja kaupunkikulttuurin risteyksessä toimivia keskuksia. Nordic Urban on ollut tässä innovatiivinen edelläkävijä, niin Suomen, kuin koko maailman mittakaavassa.

 

Nordic Urban on parhaiten tunnettu Allas-konseptistaan joka sai alkunsa Helsingin Allas Sea Poolista ja on parhaillaan laajentumassa vauhdilla ympäri maailmaa.

 

—————–

 

“Growflow on innovatiivinen ja idearikas toimija.

Growflow on sparrannut Nordic Urbania ja auttanut löytämään toiminnastaan uusia liiketoiminnan ja kehityksen kohteita sekä auttanut tarttumaan näihin tilaisuuksiin muotoilemalla kehityspotentiaalista projekteja, joilla voidaan hakea julkista rahoitusta toteutuksen vauhdittamiseksi.”

Raoul Grünstein 

CEO & Founder, Nordic Urban

up-logo-aspect-ratio--e1619510432206.png

Rahoitusta kasvun ja kehityksen mahdollistamiseen

UP Global on lukioiden ja korkeakoulujen opiskelijavaihtoja välittävä yritys, joka on toiminut vuodesta 2016. UP Global haluaa kasvattaa toimintaansa jatkuvasti niin Suomessa kuin Euroopan markkinoilla. Growflow on toiminut UP Globalin kasvun strategisena kumppanina ja auttanut jäsentelemään kasvuhalut ja -tavoitteet konkreettisiksi kehitysprojekteiksi ja auttanut löytämään näihin projekteihin julkista rahoitusta. 

 

Growflown kehitysrahoitusten hakupalvelut ovat mahdollistaneet UP Globalille merkittäviä kehitysprojekteja joita ei olisi ilman ulkopuolista rahoitusta voitu toteuttaa näin nopeasti eikä samalla laadulla ja laajuudella.

 

——–

 

"Growflow on asiantunteva ja luotettava toimija.

Growflown tiimi tuntee yritysten kehitysrahoitusten hakumaailman kuin omat taskunsa ja he osaavat muotoilla yrityksen toiveista ja tavoitteista konkreettisia kehitysprojekteja joille on mahdollista saada julkista rahoitusta.

Lisäksi Growflown palvelu takaa sen, että koko rahoitusprosessi hakemuksesta loppuraportointiin sujuu helposti ja selkeästi."

Mikko Saarni 

CEO, UP Global