Liiketoiminnan kehittämisprojektit

Autamme yritystäsi kehittämään liiketoimintaanne kehittyvän kilpailun ja asiakaskunnan vaatimuksiin. Etsimme uusia asiakkaita ja tuemme myynnin sekä markkinoinnin kehityksessä. Autamme yritystäsi esimerkiksi uuden idean konseptoinnissa, tuotteistuksessa, kohderyhmän määrittelemisessä tai asiakaspolun luomisessa.

22M€
Asiakkaille haettua rahoitusta
96%
Rahoitustenosuma
prosentti
500+
Toteutettua kehitys projektia

Liiketoiminnan Kehittämisprojektit

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme satoja erilaisia kehitysprojekteja ja toimineet palveluntarjoajana Business Finlandin Innovaatiosetelillä toteutettavissa projekteissa. Tarjoamme monipuolisia liiketoiminnan kehityspalveluita, jotka on räätälöity yrityksesi tarpeisiin.

 

Business Finlandin Innovaatioseteli on mainio työkalu pk-yritysten uusien tuote- ja palveluideoiden kehittämiseen ulkopuolisen asiantuntijan avulla. Saadakseen Innovaatioseteli-rahoitusta ideansa kehittämiseen, yrityksellä tulisi olla myös kansainvälistymissuunnitelmia. Myönnettävän avustuksen määrä on 5000 € ja se kattaa 100 % ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä. Yrityksen omavastuu on siis 0 €!

​​

Innovaatiosetelillä voimme esimerkiksi:
● Kehittää uuden innovaation tuote- tai palvelustrategiaa
● Muotoilla uutta palvelukonseptia
● Testata ja kartoittaa uuden idean markkinakelpoisuutta

Näiden lisäksi teemme myös paljon muuta. Innovaatioseteli kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää, jos sinulla on uusi tuote- tai palveluidea, jonka eteenpäin viemiseksi kaipaat ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä. Me Growflowlla autamme avustuksen hakemisessa ja räätälöimme kehitysprojektin sisällön aina asiakkaalle mahdollisimman sopivaksi.

Varaa siis alta maksuton tapaaminen ja katsotaan yhdessä, miten yrityksesi saisi parhaan hyödyn irti Innovaatiosetelistä.